2011. április 4., hétfő

Tiffany Kék RÓZSA, fali ablak kép átm 20cm. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

 Tiffany Kék Rózsa  átmérő 20 cm-es kép, ablakkép,  gyönyörű ajándék.
Ajándéknak! Névnapra! Születésnapra! Évfordulókra!  Hála ajándékként! A szeretett hölgynek alkalomra! Rendkívül elegáns és gáláns, maradandó, gyönyörű ajándék, műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetesmarad ez a különleges, extravagáns ajándék! Nem hervad el mint a rózacsokor! Örök életű,  emlékezetes, györű ajándék!
Legyen eredeti és extravagánsan különleges, előrelátóan nagyvonalú, pláne az ajándék megfelelő megválasztásában!
Eredeti,  Kék RÓZSA,  ablakkép, ajándék,   átmérő 20 cm-es méretű! Egyedi gyönyörű szép, extravagáns,  évtizedekig emlékezetes, lélegzetellállítóan gyönyörűséges ajándéktárgy is lehet most önköltségi áron!
Pár szóban a Tiffany tárgyakról:
A képen átszűrődő fényt ezernyi gyönyörűen káprázatosszínekre bontja mely beragyogja az egész szobát, vidámságot és jó hangulatot biztosítva mindenkinek.  
Rendkívül kellemes látványt és jó hangulatot biztosít, megelőzhet vagy gyógyíthat különféle kedélybetegségeket, rosszkedvet, rosszhangulatotés az esetlegesen ezekből következhető betegségeket is, ez tényszerűen bizonyított. Részben ezen okból terjedtek el oly nagy mennyiségben és széles kőrben a Tiffany tárgyak főképpen a tengerentúlon, ezért is használják a hozzáértők nem csak lakberendezési tárgyakként hanem gyógyhatása miatt is.
  
Szinte ingyen az öné lehet ez a nagyméretű gyönyörű Eredeti, Tiffany Vörös Rózsa ablakkép, ajándék,   20cm-es méretű! Minden képzeletet felülmúlóan látványos, értékes használati műtárgy! Ne szalassza el! Egyedi darab! Szinte anyagárban!
Ez ám az ajándék!
Gyönyörű dísze minden lakásnak! Nem hevadel, nem dobódik a szemétbe, örök szépség és maradandó érték! Biztos lehet benne, hogy minden Nőnek kedves és reprezentatív ajándék! Ezzel nem járhat kudarc az biztos!
Miért ilyen nagyon-nagyon olcsó az ára ennek a csodálatos szépszégű 100%-os kézimunkával készült, értékes,  eredetiTiffany alakképnek?
Jogossan merülhet fel ez a kérdés Önben?
A válasz:  A bolti ára ezeknek a tiffany tárgyaknak 12000-25000 Ft körül van, persze a mai gazdasági helyzetben elenyésző mennyiségű tárgy talál gazdára ebben az árkategóriában így, ez persze érthető számunkra is, hiszen a kereskedők rezsi költségei is csillagászati mértékűek manapság. Kereskedőknek történő értékesítéskórnekünk is komoly plusz költségeink keletkeznek, erre jön rá a kereskedők horribilis költségei és nem szerény haszna is, ezekből a termékre rakódó különféle összegekből alakul ki például a jelen termék 12000-25000 Ft-os bolti ára.
Hangsúlyozni kell, hogy az üzletekben megvásárolható Tiffany termékek épp ugyanazok mint amit itt kínálunk önöknek hiszen adott esetben innen (is) kerülnek az üzletekbe! Egy lényeges külünbség van csupán az üzletekben megvásárolható Tiffany tárgyak és az itt megvásárolhatóak között, az ÁRUK!
Akámilyen hihetetlenül hangzik is de igaz, itt ugyanazon Tiffany tárgyak ára az üzletekben is megvásárolhatnak csupán a 25-30%-a!  Vagyis ez annyit tesz, mintha az üzletekben 75-80%-os árengedménnyel vásárolhatnának!  Minden termékünkre - természetesen - teljeskörű jótállást és/vagy garanciát vállalunk!
Nézd meg további nagyon akciós kínálatunkat is, minden önköltségi áron! Kattints az: " A tulajdonos további termékei " szövegre
Örök életű és érékű, egyedi mester darab, az erőszakos sérelések kivételével, Örök garancia!!
A Tiffany  Kék Rózsa ablakkép hátulja 2. 5 mm vastag Vörösréz szállal van megerősítve (beforrasztva). A megerősítés az esztétikai hatást nem befolyásolja, a külső hatásokkal szemben fokozott védelmet biztosít! Különlegesen erőssé, strapabíróvá (elpusztíthatatlanná) teszi e különlegessen mutatós egyedi műtárgyat.
Anyaga: Vörösréz, Rézzel erősített (Ólommentes) forraszanyag, kézzel készített kristályok (a piros kristály arannyal színezve), anyagában színezett eredeti, hőálló USA. tiffany-kristályüveg.
Tiffany Piros Rózsa ablakkép méretei: 20 cm átmérő.
Ablakba, ablakközé is fellógatható!
Ablak elé lógatáshoz zsinort és szerelvényt adunk hozzá!  
Szállítási költség: Ajánlott küldeményként:  580 Ft
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!
Ha igazi és maradandó értéket kerestél, rendkívül kedvezményes (baráti áron), megtaláltad!



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-24 11:43
. Tiffany Kék RÓZSA, fali ablak kép átm 20cm. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése